עוגה שתמיד מצליחה

זו עוגה שכולם אוהבים, במיוחד הילדים, אין צורך באפייה, רק 10 דקות והיא שלכם. הכי טעימה שיש…

2 שמנת מתוקה

2 כוסות חלב

2 שקיות אינסטנט פודינג וניל

את שלושת המרכיבים האלה מקציפים עד התייצבות .

מחלקים את הקצפת ל-2 צלוחיות באופן שווה.

פותחים שרוול פתי-בר בטעם חמאה, טובלים כל יחידה משני הצדדים בצלחת עם חלב

ומסדרים בתבנית שכבה אחת של פתי-בר.(תבנית חד-פעמית מרובעת בינונית).

מעל הפתי-בר, מורחים שכבת קצפת מצלוחית אחת, עד כיסוי הפתי-בר.

שוב שכבה שנייה של פתי-בר טבול בחלב, ומעל שוב שכבה לכיסוי של צלוחית הקצפת השנייה.

מיישרים ולמקרר לפחות ל-3 שעות.

המלצה שלי: אפשר לפורר 2 יחידות פירורי פתי-בר ולפזר מעל הקצפת לקישוט.

קלי קלות, בתיאבון…..

סגור לתגובות.